top of page

Elianne Schotanus
Freelance Creatief Grafisch Ontwerper

Na een studie tot Grafisch en Interactief vormgever en een studie tot Crossmedia Designer te hebben afgerond, daarnaast al vele projecten en ontwerpen op parttime basis te hebben gemaakt, startte ik in 2020 mijn fulltime grafische ontwerpstudio Ems Studio. 

Met Ems Studio ben ik fulltime aan het werk als Freelance Creatief Grafisch Ontwerper. Ik richt mij op het illustreren en het visualiseren van communicatie voor zowel communicatiebureaus, reclamebureaus en gemeenten als bedrijven. Met oog voor detail neem ik je mee door het proces, van concept tot eindproduct. Ik vind het belangrijk om een ontwerp te maken dat echt past, past bij jou en bij de doelgroep die je wilt bereiken.

Elianne Schotanus

BNO Lid

Elianne (Ems Studio) is aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Nederlandse Ontwerpers (BNO).
Dit is de branchevereniging van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland. 


Op onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van de BNO van toepassing.
Je kunt de voorwaarden hier downloaden.

Elianne is: Enthousiast, flexibel, gedreven, vrolijk, serieus, meedenkend, groot inlevingsvermogen, nauwkeurig, oog voor detail en professioneel.

Een communicatieve boodschap met een visuele verrassing

Ems Studio werkt samen met getalenteerde partners, waardoor wij een breed scala aan producten kunnen opleveren zoals: Logo's en huisstijlen, brand design, illustraties, infographic, affiches, poster design, advertenties, boeken, (bedrijfs)magazines, brochures, verpakkingen, fotografie, typografie, social media, websites, tekst en visuele communicatie.

Heb je een leuk en/of uitdagend concept in gedachten? Neem vrijblijvend contact op. 

bottom of page