Over ons

Wij zijn Ems Studio, een creatieve studio die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van visuele communicatie. 

Dit doen wij met enthousiasme, expertise en een brede scala aan ervaring. Wij verdiepen ons in de vraag, bijten ons vast in het probleem en mengen alles met vorm, materiaal en kleur. Dit resulteert in een concrete en communicatieve boodschap. Met oog voor detail kijken wij voorbij aan clichés – een communicatieve boodschap met een visuele verrassing.

"Hoewel ik, Elianne Schotanus, als eenmansbedrijf werkzaam ben, spreek ik meestal in de vorm van ‘wij’ of ‘ons’. Deze vorm hanteren ‘wij’ bewust omdat Ems Studio samenwerkt met diverse specialisten. Het werken met diverse specialisten zorgt er voor dat wij u een passend resultaat kunnen bieden."

Elianne Schotanus  |  Eigenaar sinds 2016

Lid Beroepsorganisatie voor Nederlandse Ontwerpers

Elianne is aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Nederlandse Ontwerpers (BNO). Dit is de branchevereniging van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland. De BNO is de meest representatieve gesprekspartner op het gebied van het ontwerpen in Nederland en is gericht op de voortdurende ontwikkeling van de discipline en het vergroten van haar betekenis.

Op onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van de BNO van toepassing, welke zijn Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 40539096. Je kunt de voorwaarden hier downloaden.

Contact

Waarmee kunnen wij uw bedrijf /organisatie helpen?

Neem gerust contact met ons op.

Volg ons op

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2020 Ems Studio | Creatief Grafisch Ontwerp.