over ons

Wij zijn Ems Studio, een creatieve studio die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van visuele communicatie. 

Dit doen wij met enthousiasme, expertise en een brede scala aan ervaring. Wij verdiepen ons in de vraag, bijten ons vast in het probleem en mengen alles met vorm, materiaal en kleur. Dit resulteert in een concrete en communicatieve boodschap. Met oog voor detail kijken wij voorbij aan clichés – een communicatieve boodschap met een visuele verrassing.

Elianne

"Mijn naam is Elianne Schotanus en ik ben 'Ems Studio'. Hoewel ik als eenmansbedrijf werkzaam ben, spreek ik meestal in de vorm van ‘wij’ of ‘ons’. Deze vorm hanteren ‘wij’ bewust omdat Ems Studio samenwerkt met diverse specialisten. Het werken met diverse specialisten zorgt er voor dat wij u een passend resultaat kunnen bieden."

Elianne Schotanus  |  Eigenaar van Ems Studio

Lid Beroepsorganisatie voor Nederlandse Ontwerpers

Elianne is aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Nederlandse Ontwerpers (BNO). Dit is de branchevereniging van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland. De BNO is de meest representatieve gesprekspartner op het gebied van het ontwerpen in Nederland en is gericht op de voortdurende ontwikkeling van de discipline en het vergroten van haar betekenis.

Op onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van de BNO van toepassing. Je kunt de voorwaarden hier downloaden.

Bitoen3_small.jpg

Bitoen Tran

Communicatieadviseur

bij Bitoen.nl

Elianne viel al op tijdens haar stageperiode. Ze is creatief, professioneel, gedreven en enthousiast. Ik werk nog steeds graag met haar samen. Voor zowel non-profit als commerciële klanten. Elianne kan snel schakelen en komt altijd haar afspraken na. Super fijn!

Jellie_small.jpg

Jellie Jonkman

Eigenaar van Rage BV, 

Grafisch Facilitair Centrum

Elianne is een bevlogen, meedenkend en vooral plezierig persoon om mee te werken en te komen tot een professioneel resultaat. Ik werk al een aantal jaren met Elianne en we gaan daar nog vele jaren van fijne samenwerking aan toevoegen!

Wilma2_smallkopie.jpg

Wilma Nabring

Senior Communicatieadviseur

bij StaBij Communicatie

Elianne is een fijne dame om mee te werken. Ze is creatief, erg nauwkeurig en komt altijd haar afspraken na. Een aanwinst voor elke organisatie!

Nicole_small.jpg

Nicole Janzen

Bedrijfsleider bij

Camping De Kleine Wielen

& Camping De Otterberg

Ems Studio bevelen wij vanuit onze campings, en natuurlijk mijzelf, zeker aan! Elianne denkt graag met je mee en geeft advies waar nodig. Haar ontwerpen blijven mij en mijn team telkens opnieuw weer verrassen. Kortom, een top bedrijf met sprekende ideeën en een fijne samenwerking!!